Cautare

5324 de rezultate pentru "sofer analfabet stiri antena 1 pitesti 04 05 2010" (5.03 secunde)
Poezie 2010-11-24 (2691 afisari) - Cainele : Poezie 2010-11-04 (2363 afisari) - Tejgheaua cu trairi : Poezie 2010-09-23 (2823 afisari) - Cu barba, fara barba : Poezie 2010-09-09 (6672 afisari) - Sunt totul : Poezie 2010-07-02 (2140 afisari) - Poemul meu dintotdeauna : Poezie 2010-04-04 (1847 afisari) - Ea era frumoasa :
263/2010 privind sistemul public de pensii, sotul supravietuitor are dreptul la pensie de urmas pe tot timpul vietii, la implinirea varstei standard de pensionare, daca durata casatoriei a fost de cel putin 15 ani, precum si a casatoriei intre 10-15 ani, caz in care cuantumul pensiei de urmas cuvenit sotului supravietuitor se diminueaza cu 0,5% pentru fiecare luna, respectiv cu 6,0% pentru fiecare an de casatorie in minus.
Intre anii 2010 si 2012, datele masurate de la 1881 au fost modificate, astfel incat acestea sa arate o incalzire semnificativa, mai ales dupa 1950.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
Sorin de 24 de ani, din Bucuresti, sunt suspecti de comiterea in perioada august - decembrie 2010, a mai multor infractiuni. ... · La data de 31.08.2010, intre orele 18:30 -19:00, cei patru au intrat in doua sali de jocuri situate in str.
Luni, omul de afaceri romano-israelian va organiza o conferinta de presa in care va oferi detalii despre achizitionarea postului de stiri si va participa la o emisiune speciala la Realitatea TV.
1 kilometru inainte, 1 kilometru inapoi.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Daca unui chirurg de mare talent, care salveaza vieti, i-ai da sa citeasca un text din domeniul petrochimiei, s-ar impiedica in cuvinte asemenea unui analfabet.
"Este culmea ridicolului ca un electrician pensionar si analfabet, pe nume Cornel Ciontu, de 63 de ani, care nu stie nici o limba straina si a fost activist PCR la Sectorul 5, personaj mediocru pe care l-am instalat, provizoriu, in locul meu, fiindca nu gasisem altul mai prost printre cei care imi duceau servieta, sa pretinda ca el va baga PPRM in Europa!".
Mult mai vehement a fost Corneliu Vadim Tudor, care a declarat despre Vladimir Tismaneanu ca este "un sconcs", "un evreu obraznic si fara nici un Dumneazeu, care face de ras neamul lui Israel", "un avorton al agentului kominternist Leon Tisminetchi", "un mincinos", "un analfabet", "un aurolac" si "o leguma fiarta ce se da trufanda".
“Am o amaraciune in suflet pentru ca cel care a fost ales pentru functia de membru al BPC pe probleme sociale, deputatul Catalin Micula, este un analfabet in ceea ce priveste politicile sociale.
Cum poate postul national de televiziune sa incredinteze o emisiune electorala de o asemenea importanta unui infractor ca acest analfabet rau si complexat pe nume Liviu Georgica Mihaiu?
- 30% sau 40% nu inseamna majoritate. Domnul Basescu nu este un analfabet. El intelege foarte bine aceste lucruri, dar o face pe "naivul" !
Daca Ceauseascu era doar un analfabet care a dat dovada de multa viclenie, presedintele Basescu este o persoana extrem de inteligenta, care a pus la cale un plan minutios si pervers pentru a detine controlul absolut.
• Sunteti considerat responsabilul nr.1 pentru directia gresita in care se indreapta tara. ... stiti ce e bine pentru popor, iar poporul, "ignorant si analfabet", trebuie sa inghita tot timpul, fara cracnire, ceea ce ii spuneti.
Probabil ca snobismul politic al unora, statutul de pomanagii al altora si setea de parvenitism a altora i-au facut pe toti acestia sa creada ca daca n-ai vorbit la telefon cu Vantu nu existi, daca n-ai numarul lui de telefon in agenda trebuie sa te lasi de meserie, daca nu l-ai vizitat macar o data la una dintre "resedinte - Delta, Paris, Otopeni" faci umbra pamantului degeaba, iar daca nu te-ai adapat macar o data de la metafizica lui cosmogonica despre tara si omenire esti un biet analfabet.
Strategie de guvernant analfabet - posturi blocate, taxe marite Aflat in continua criza de fonduri dar si de inspiratie economica, Guvernul a decis din nou ca cea mai buna solutie de facut bani e sa puna noi taxe.
Credeti ca Dragomir era analfabet? Eu zic ca nu. Dar nici din fotbal nu venea. Popescu, Hagi si ceilalti pot fi mai rau decat atat?
Ca antropolog, a inceput sa-si studieze etnia ca pe un fel de trib bizar si apoi a facut-o ca secretar al lui Ion Cioaba, "regele romilor", un caldarar analfabet a carui avere in monede de aur a fost luata de politie.
google-analytics.com